Welkom op onze website!

Wij zijn een enthousiaste groep muzikanten die hun talenten willen bundelen om zo mensen te bemoedigen door het brengen van Southern gospel.

HomecomingNL is een stichting die om de twee jaar een groot aantal muzikale vrienden bij elkaar brengt om samen een paar geweldige Gospel-concerten te geven. In 2010 hebben we allemaal mogen meewerken aan drie van deze evenementen wat al met al zo'n driekwart jaar in beslag nam. Een geweldige ervaring!
Al snel ontstonden er goede vriendschappen en een hechte band onderling. Het was dan ook wel even ontwennen toen de concerten voorbij waren.
De opgedane ervaring van de HomecomingTOUR was de trigger om als groep verder te gaan.


Hieronder 'n voorbeeldje van onze performance, jamsessie bij studio Harry Camies in 2014.

Vanaf begin December 2010 zijn we begonnen als 'True Desire' Vocalband wat 'oprecht verlangen' betekent.

Een paar maanden later kwam Bert ons versterken op de piano.
Omstreeks oktober 2014 is Albert als gitarist aangetreden en vanaf januari 2015 zijn Jan (drum) en Fre (bas) ook van de partij.
Sinds november 2018 hebben we ook onze eigen geluidsman, Jako. We zijn allemaal "Homecoming Friends", die er maar niet genoeg van kunnen krijgen om voor onze Here en Heiland te mogen zingen en spelen. Zijn liefde bindt ons samen.

Kijk gerust even rond op de site om een indruk te krijgen van wie we zijn en waar we voor staan. Wilt u ons boeken neem dan even contact op.

In verband met het Corona-virus kunnen we voorlopig helaas geen optredens aannemen. Voor 2020 blijft er dus niets anders over dan af te wachten hoe de crisis zich ontwikkeld in Nederland.

Onze privacyverklaring