Welkom op onze website!

Wij zijn een enthousiaste groep muzikanten die hun talenten willen bundelen om zo mensen te bemoedigen door het brengen van Southern gospel.

HomecomingNL is een stichting die om de twee jaar een groot aantal muzikale vrienden bij elkaar brengt om samen een paar geweldige Gospel-concerten te geven. In 2010 hebben we allemaal mogen meewerken aan drie van deze evenementen wat al met al zo'n driekwart jaar in beslag nam. Een geweldige ervaring!
Al snel ontstonden er goede vriendschappen en een hechte band onderling. Het was dan ook wel even ontwennen toen de concerten voorbij waren.
De opgedane ervaring van de HomecomingTOUR was de trigger om als groep verder te gaan.


Hieronder 'n voorbeeldje van onze performance, jamsessie bij studio Harry Camies in 2014.

Vanaf begin December 2010 zijn we begonnen als 'True Desire' Vocalband wat 'oprecht verlangen' betekent.

Een paar maanden later kwam Bert ons versterken op de piano.
Sinds november 2018 hebben we ook onze eigen geluidsman, Jako.

Vanaf 2015 tot 2020 hadden we Jan achter de drum, Fre op de basgitaar en Albert op gitaar, als ondersteuning van de piano en de vocals. Helaas hebben zij besloten om met True Desire te stoppen. We zijn benieuwd wat de Here God voor ons nog in petto heeft als Vocalband ;-)

We zijn en blijven allemaal "Homecoming Friends", die er maar niet genoeg van kunnen krijgen om voor onze Here en Heiland Jezus Christus te mogen zingen en spelen. Zijn liefde bindt ons samen.

Kijk gerust even rond op de site om een indruk te krijgen van wie we zijn en waar we voor staan.

Onze privacyverklaring